Πάρκερ: «Θα θυμάμαι αυτή τη νύχτα για όλη μου τη ζωή...» (vid)

Gazzetta team
Πάρκερ: «Θα θυμάμαι αυτή τη νύχτα για όλη μου τη ζωή...» (vid)

bet365

Μετά το τέλος του αγώνα στο «AT&T Center» και αφού είχαν πέσει οι παλμοί της έντασης και της συγκινησιακής φόρτισης, ο Τόνι Πάρκερ μίλησε για την επιστροφή του στο Σαν Αντόνιο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την έκπληξη που του είχαν επιφυλάξει οι συγγενείς του που ήρθαν από τη Γαλλία!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη παίζουν για την πρόκριση στο νέο Pamestoixima.gr σε σούπερ αποδόσεις.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος θα θυμάται για πολλά χρόνια τη βραδιά της 14ης Ιανουαρίου 2019 και τα όσα έζησε στο Σαν Αντόνιο: «Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα. Ήταν μια φοβερή νύχτα και θέλω μόνο να ευχαριστήσω τους φίλους του Σαν Αντόνιο για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν. Ήταν απίστευτο και το εκτιμώ. Θα είναι μια ανάμνηση που θα αγαπάω και θα θυμάμαι για την υπόλοιπη ζωή μου» δήλωσε ο Γάλλος σούπερ σταρ και συνέχισε:

«Νοιάζομαι πολύ για τους Σπερς και πραγματικά ήταν πολύ περίεργο που ήμουν αντίπαλός τους. Δεν ξέρω αν ήμουν νευρικός στο ματς, αλλά ένιωθα πολλά πράγματα. Ειδικά όταν είδα το tribute video... Πραγματικά σημαίνει πολλά για εμένα αυτό. Εκτιμώ αυτήν την αγάπη» και στάθηκε στην... έκπληξη που του είχαν επιφυλάξει οι συγγενείς του: «Μιλούσαμε στο τηλέφωνο το πρωί και μου είπαν ότι θα ξενυχτήσουν για να δουν αυτό το παιχνίδι. Και ξαφνικά βγαίνω για προθέρμανση και τους βλέπω μπροστά μου. Άρχισα να χοροπηδάω από τη χαρά μου που είχαν έρθει από τη Γαλλία...»

Ο Κέμπα Ουόκερ είπε από τη πλευρά του ότι «θέλαμε αυτή τη νίκη για τον Τόνι», ενώ ο συμπατριώτης του Νικολά Μπατούμ εξηγούσε ότι «πρώτη φορά τον βλέπω τόσο νευρικό». Όσο για τον προπονητή, Τζέιμς Μπορέγκο; «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον Τόνι. Τον αγκάλιασαν με πολύ αγάπη...»

 

NBA Τελευταία Νέα