Μπατίστ για Κιλπάτρικ: «Θα τον λατρέψουν στον Παναθηναϊκό, εξαιρετικός συμπαίκτης»

Μπατίστ για Κιλπάτρικ: «Θα τον λατρέψουν στον Παναθηναϊκό, εξαιρετικός συμπαίκτης»

Gazzetta team
Μπατίστ για Κιλπάτρικ: «Θα τον λατρέψουν στον Παναθηναϊκό, εξαιρετικός συμπαίκτης»

bet365

O Mάικ Μπατίστ μίλησε για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Σον Κιλπάτρικ, τονίζοντας πως θα τον λατρέψει ο κόσμος των «πρασίνων».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μπάγερν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Σον Κιλπάτρικ συνεργάστηκε με τον Μάικ Μπατίστ στους Νετς και έτσι ο πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μίλησε στην εφημερίδα «Livesport» για το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού».

Ο Μπατίστ ανέφερε πως ο πρώην NBAer είναι μαχητής και θα τον λατρέψει ο κόσμος της ομάδας

«Το πρώτο που έχω να σας πω είναι πως ο τύπος είναι πολύ ανταγωνιστικός. Μου αρέσει, τον λατρεύω για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Σε όποιο γήπεδο και αν τον βάλεις θα παλέψει σαν σκύλος και θα είναι ανταγωνιστικός. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καταλάβει αντίπαλος. Πάντα θα τον νιώσει γιατί είναι ανταγωνιστικός»

Παράλληλα, ο Μπατίστ αναφέρθηκε και στην κορυφαία εμφάνιση του Κιλπάτρικ στο ΝΒΑ τονίζοντας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ματς με τους Κλίπερς και την αντίδρασή του. Ήταν εκείνος που μας οδήγησε στην νίκη, στην παράταση. Δεν είχε ξαναπαίξει στη θέση του πόιντ γκαρντ αλλά αναγκαστήκαμε να τον βάλουμε και τα κατάφερε περίφημα. Είναι τρομερά ανταγωνιστικός και δεν διστάζει καθόλου. Μπορεί να σουτάρει καλά είτε από ντρίμπλα είτε όχι. Να παίξει pick n roll, να οργανώσει. Και είναι solid αμυντικός. Θα τον λατρέψουν στον Παναθηναϊκό και όλοι στην Ευρώπη. Είναι μαχητής και είναι εξαιρετικός συμπαίκτης στα αποδυτήρια».

 

NBA Τελευταία Νέα