ΛεΜπρόν: «Από το 2007 προσεγγίζω παίκτες, απλά ο κόσμος δεν το ξέρει»

ΛεΜπρόν: «Από το 2007 προσεγγίζω παίκτες, απλά ο κόσμος δεν το ξέρει»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
ΛεΜπρόν: «Από το 2007 προσεγγίζω παίκτες, απλά ο κόσμος δεν το ξέρει»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κυνηγά... μεταγραφές από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Ο σταρ των Λέικερς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN αναφέρθηκε στην προσέγγιση παικτών την οποία κάνει ανέκαθεν τα τελευταία χρόνια. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πιστεύει πως το καλό για τους Λέικερς δεν έχει να κάνει μόνο με όσα ξάνει στο παρκέ αλλά κι έξω από αυτό.

H μαγεία των Χριστουγέννων σε περιμένει στο καζίνο της Novibet!

Ο ΛεΜπρόν ανέφερε χαρακτηριστικά, «πάντα προσέγγιζα παίκτες, το κάνω από το 2007 συνέχεια απλά ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Αρκετοί δεν ήθελαν να έρθουν στο Κλίβελαντ και προσπάθησα να τους μιλήσω ο ίδιος όπως ο Ρέι Άλεν, ο Τζο Τζόνσον. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν κοντά στο να υπογράψουν. Στο Μαϊάμι ήταν πιο εύκολα και το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και τώρα στο Λος Άντζελες. Πρέπει να νικάμε για να δείξουμε τι αξίζουμε και να προσεγγίσουμε πιο εύκολα παίκτες όταν έρθει η ώρα».

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση με τον Κέβιν Ντουράντ ο οποίος είχα χαρακτηρίσει «τοξικό» το κλίμα των ομάδων του Τζέιμς... «στην αρχή εκνευρίστηκα και δεν πίστευα ότι είχε πει κάτι τέτοιο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τα βρήκαμε αμέσως. Δεν κρατάω κακίες».

Ολοκληρώνοντας επέστρεψε στους Λέικερς... «δε με ικανοποιεί να περνάω καλά ή να παίζω. Με ικανοποιεί μόνο να νικάω και οι Λέικερς είναι ένα οργανισμός που πρέπει να νικάει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα