ΛεΜπρον για Ρόουζ: «Ακόμα και όταν ένας σούπερ ήρωας πέφτει, είναι ακόμα σούπερ ήρωας»

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον για Ρόουζ: «Ακόμα και όταν ένας σούπερ ήρωας πέφτει, είναι ακόμα σούπερ ήρωας»

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μίλησε για την απίστευτη εμφάνιση του Ντέρικ Ρόουζ και τα λόγια του είναι τουλάχιστον συγκινητικά.

Ο αγώνας που έχει δώσει ο Ντέρικ Ρόουζ μέχρι να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να φτάσει σε αυτό το ρεκόρ καριέρας είναι πάρα πολλά και αυτό ο μπασκετικός πλανήτης το ξέρει καλά.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μίλησε μετά το τέλος του δικού του παιχνιδιού και συγκίνησε με όσα είπε για τον πρώην συμπαίκτη του, καθώς τον χαρακτήρισε σούπερ ήρωα.

Αναλυτικά:

«Αυτό που έκανε ο Ρόουζ απόψε ήταν απίστευτο, ειδικά για εμάς που ξέρουμε ότι δίνει την ψυχή του και το σώμα του απλά για να παίξει ένα μόνο παιχνίδι. Είναι κάτι που έχω δει από πρώτο χέρι όταν ήμασταν συμπαίκτες. Όταν μιλάμε για επιμονή ο Ντέρικ είναι ο πραγματικός ορισμός.

Όταν μιλάμε για έναν τύπο που αν δεν κάνω λάθος είναι ο νεότερος MVP στην ιστορία και έχει δώσει τόσες πολλές μάχες για να επιστρέψει, άσχετα με το τι λέει ο καθένας, γιατί όπως ξέρετε οι περισσότεροι που μιλάνε δεν έχουν πατήσει ποτέ σε παρκέ και έχουν τόσα πολλά άσχημα να πουν και να σχολιάσουν τι πρέπει να κάνει.

Για εκείνον να κάνει ένα ρεκόρ απόψε και να το συνδυάσει με την νίκη της Μινεσότα, πιστεύω ότι αυτό είναι απίστευτο. Πιστεύω ότι κάθε παιδί, όχι απαραίτητα που παίζει κάποιο άθλημα, αλλά κάθε παιδί που περνάει οτιδήποτε στην ζωή και προσπαθεί να το ξεπεράσει, πρέπει να κοιτάει αυτή την εμφάνιση.

Ακόμα και όταν ένας σούπερ ήρωας πέφτει κάτω, είναι ακόμα σούπερ ήρωας στο τέλος της ημέρας και ο Ντέρικ Ρόουζ έδειξε γιατί είναι ακόμα σούπερ ήρωας.»

 

NBA Τελευταία Νέα