Καρμέλο: «Καμία σχέση η περσινή με την φετινή ομάδα»

Καρμέλο: «Καμία σχέση η περσινή με την φετινή ομάδα»

Αντωνία Σπανού
Καρμέλο: «Καμία σχέση η περσινή με την φετινή ομάδα»

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στους Ρόκετς, με την ομάδα του Χιούστον να μην έχει ξεκινήσει καθόλου καλά και άπαντες ψάχνουν λύση.

Πολύ κακό είναι το ξεκίνημα των Ρόκετς στο φετινό ΝΒΑ, το ρεκόρ τους είναι 1-4 και η βαριά ήττα από τους Κλίπερς με 113 – 133 φέρνει περισυλλογή.

Το Χιούστον ήδη έχει δεχθεί σε δύο παιχνίδια πάνω από 130 πόντους, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ την περσινή σεζόν και όπως φαίνεται το αμυντικό πρόβλημα είναι μεγάλο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η σύγκριση με την περσινή ομάδα είναι αυτή που επικρατεί, αλλά ο Καρμέλο Άντονι που βρέθηκε για πρώτη φορά βασικός έθεσε τα πράγματα στην πραγματική τους βάση.

«Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε πως θα παίξουμε στην άμυνα. Η ομάδα αυτής της σεζόν είναι εντελώς διαφορετική από την περσινή. Νομίζω ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομάδα που έχουμε τώρα και να αφήσουμε πίσω μας τι γινόταν πέρυσι».

Ενώ και ο Κρις Πολ που επέστρεψε από την τιμωρία του σχολίασε: «Δεν γίνεται να συγκρίνουμε την περσινή ομάδα με την φετινή. Έχουμε την φετινή ομάδα και πρέπει να βρούμε την ταυτότητα της. Αλλά ξεκινώντας από εμένα πρέπει να τα πάμε καλύτερα».

 

NBA Τελευταία Νέα