Γιάννης: «Όταν ακούς Τόνι Πάρκερ σκέφτεσαι τους Σπερς» (vid)

Αντωνία Σπανού
Γιάννης: «Όταν ακούς Τόνι Πάρκερ σκέφτεσαι τους Σπερς» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με το τέλος του παιχνιδιού με τους Χόρνετς, επεσήμανε όσα πρέπει να γίνουν στην συνέχεια, ενώ σχολίασε πόσο... περίεργο του φάνηκε ο Τόνι Πάρκερ να παίζει με άλλη φανέλα.

Οι Μπακς πήραν μεγάλο προβάδισμα, αλλά στο τέλος έκαναν θρίλερ το ματς με τους Χόρνετς. Τελικά πήραν την νίκη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν δίστασε να σχολιάσει όσα έγιναν λάθος για την ομάδα του.

Ο ίδιος τόνισε ότι του αρέσει να φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας του, ενώ μίλησε και για τον Τόνι Πάρκερ που τον βρήκε απέναντι του με άλλη φανέλα.

«Πρέπει να είμαι δυνατός. Κάνω ότι χρειάζεται για να κάνω την ομάδα να νικήσει. Τίποτα δεν άλλαξε όταν έχασα κάποια σουτ. Συνέχισα να κάνω όσα κάνω, ακολούθησα το πλάνο όλα όσα δουλεύω, προσπάθησα να κάνω το ίδιο πράγμα και να πετύχω.

Ήμασταν λίγο απρόσεχτοι με την μπάλα, όταν παίρνουμε διαφορά γινόμαστε κακοί. Πρέπει να μένουμε πιστοί στις αρχές μας. Δεν πρέπει να κάνουμε τον αντίπαλο να πιστεύει ότι μπορεί να επιστρέψει.

Έχουν σπουδαία ομάδα, παίκτες ικανούς να σουτάρουν, έβαλαν στο παιχνίδι τον κόσμο και επέστρεψαν. Πρέπει να προσέχουμε παραπάνω την μπάλα, να τρέχουμε στην επίθεση και να μάθουμε να μην αφήνουμε να επιστρέψει ο αντίπαλος.

Έκαναν πολύ καλή δουλειά στο να βρουν τον ελεύθερο παίκτη τους και γι' αυτό επέστρεψαν. Η νίκη είναι πάντα νίκη. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ από αυτό που παίξαμε σήμερα. Αύριο θα δούμε βίντεο, θα δούμε τα λάθη και θα βελτιωθούμε ως ομάδα και την Παρασκευή θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ενώ για την αλλαγή ομάδας του Πάρκερ μετά από 17 χρόνια ο Αντετοκούνμπο μάλλον σχολίασε αυτό που σκέφτονται όλοι οι φίλοι του μπάσκετ.

«Ήταν σίγουρα περίεργο να βλέπω τον Πάρκερ με άλλη φανέλα στο παρκέ. Ήταν σίγουρα περίεργο. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας 3 – 4 μέρες πριν δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Ήξερα φυσικά ότι έχει αλλάξει ομάδα, αλλά είναι περίεργο γιατί όταν ακούς Τόνι Πάρκερ σκέφτεσαι τους Σπερς.

Το είδα στο σκάουτινγκ και σκέφτομαι, 'α ναι είναι και ο Πάρκερ', ήταν περίεργο. Έκανε σπουδαία δουλειά, έφτιαξε παιχνίδι και δημιούργησε για τους συμπαίκτες του. Είναι ο Τόνι Πάρκερ. Θα βρει τρόπο να... κάνει την δουλειά».

Κλείνοντας ο Γιάννης τόνισε πως η προετοιμασία τον έχει αφήσει λίγο πιασμένο, ενώ σχολίασε και την επιθετικότητα που θέλει να βγάζει στο παρκέ.

«Προσπαθώ να παίζω έξυπνα, να μην κάνω χαζά φάουλ. Πρέπει να παραμένω επιθετικός και να κάνω επιθετικό παιχνίδι. Προτιμώ να έχω έξι φάουλ στο 4ο 12λεπτο παρά να μην είμαι επιθετικός και να προσπαθώ να παίξω στο τελευταίο κομμάτι.

Μου αρέσει να παίζω, προετοιμάζω το σώμα μου στην off-season και μου αρέσει να φτιάχνω το παιχνίδι. Το δουλεύω στην προπόνηση και μου αρέσει να φτιάχνω τα plays της ομάδας.

Στην προετοιμασία κάνουμε πολλά βάρη, πολλή προπόνηση και το σώμα είναι κάπως βαρύ και πιασμένο γι' αυτό και παίζουμε 20-25 λεπτά. Στην κανονική σεζόν οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για κάθε ματς, είμαστε ενθουσιασμένοι, είναι πιο εύκολο...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα