Καρμέλο: «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να πάρουμε πρωτάθλημα»

Καρμέλο: «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να πάρουμε πρωτάθλημα»

Νίκος Καρφής
Καρμέλο: «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να πάρουμε πρωτάθλημα»

bet365

Ο Καρμέλο Αντόνι ανέφερε πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να φτάσουν στο πρωτάθλημα οι Ρόκετς, ενώ απέφυγε την κουβέντα για το αν θα έρχεται από τον πάγκο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Καρμέλο Άντονι ρωτήθηκε για την απροθυμία του να έρχεται από τον πάγκο στους Θάντερ και απάντησε: «Ποιος; εγώ;»

Στη συνέχεια ο παίκτης των Ρόκετς είπε κατά τη διάρκεια της media day: «Στο τέλος της ημέρας θα πάμε όλοι στην προπόνηση για να δούμε ποια θα είναι η καλύτερη δυνατή σύνθεση για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν έρθει εκείνη η ώρα, θα έχουμε τη συζήτηση. Στοχος μου είναι να μπω στο training camp και να γίνω όσο καλύτερος μπορώ, να αποκτήσω τη φόρμα που πρέπει και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι όλο. Δεν θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις για το αν θα έρχομαι από τον πάγκο. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσω το Χιούστον να φτάσει στον τίτλο».

Μένει να δούμε αν θα πάρει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα