Έτσι ο Κόμπι έκανε πρωταθλητή τον Γκασόλ! (vid)

Έτσι ο Κόμπι έκανε πρωταθλητή τον Γκασόλ! (vid)

Νίκος Καρφής
Έτσι ο Κόμπι έκανε πρωταθλητή τον Γκασόλ! (vid)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποκάλυψε πως... τσίτωσε τον Πάου Γκασόλ πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2008-09, στο τέλος μιας σεζόν που οι Λέικερς κατέκτησαν τον τίτλο και ο Ισπανός το πρώτο του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Πριν πάει στους Λέικερς ο Πάου Γκασόλ δεν είχε κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Ο Ισπανος σέντερ είχε χάσει στους τελικούς του 2008 με τη φανέλα των Λέικερς κόντρα στους Σέλτικς, ενώ λίγους μήνες μετά η εθνική της πατρίδας του ηττήθηκε από την Τeam USA στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Ο Κόμπι Μπράιαντ που φυσικά ήταν αυτός που πανηγύρισε στον τελικό του Πεκίνουν ανέλαβε να... αφυπνίσει τον Γκασόλ και να τον ετοιμάσει για την σεζόν που έρχόταν στο ΝΒΑ. Το κόλπο του «Black Mamba» έπιασε τόπο, αφού ο Πάου μέτρησε 18.9 πόντους και 9.6 ριμπάουντ στους τελικούς με τους Μάτζικ, βοηθώντας τους Λέικερς να φτάσουν στον τίτλο.

«Αυτήν την ιστορία τη σιχαίνεται ο Πάου. Το 2008 χάσαμε από τους Σέλτικς, μας διέλυσαν. Λίγο καιρό μετά η Τeam USA έπαιξε με την Ισπανία στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Νίκησαμε τους Ισπανούς και γύρισα στο training camp. Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, άφησα το μετάλλιό μου στη θέση του Πάου στα αποδυτήρια. Ο Γκασόλ αγαπά πολύ την πατρίδα του. Είναι τα πάντα για εκείνον. Αυτό που έκανα, τον τρέλανε. Με έβριζε, αλλά εγώ του είπα: "Έχασες από Σέλτικς και από την Team USA. Δεν πρέπει να χάσεις την τρίτη σερί φορά σε έναν χρόνο. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα". Ο Πάου αντέδρασε τέλεια. Έπρεπε να γίνει πιο σκληρός, το έκανε και έτσι κερδίσαμε δύο σερί πρωταθλήματα», ήταν τα λόγια του Κόμπι.

 

NBA Τελευταία Νέα