Πόποβιτς: «Εμπειρία να μιλάω με τον Ίβκοβιτς, δεν μπαίνω στο αμάξι του Πάσπαλιε» (pics)

Πόποβιτς: «Εμπειρία να μιλάω με τον Ίβκοβιτς, δεν μπαίνω στο αμάξι του Πάσπαλιε» (pics)

Πόποβιτς: «Εμπειρία να μιλάω με τον Ίβκοβιτς, δεν μπαίνω στο αμάξι του Πάσπαλιε» (pics)

bet365

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς βρίσκεται στη Σερβία για το «Μπάσκετ χωρίς σύνορα» και δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς του φίλους.

Ο προπονητής των Σπερς βρίσκεται στο Βελιγράδι για το «Μπάσκετ χωρίς σύνορα» και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον Ράσο Νεστέροβιτς και τον Ζάρκο Πάσπαλιε τον οποίο έχει κοουτσάρει στο Σαν Αντόνιο.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ανέφερε στο περιθώριο του προγράμματος, «Πάντα μου αρέει να επιστρέφω στο Βελιγράδι. Έχω πολλούς φίλους, προπονητές και πρώην παίκτες μου και όποτε βρίσκω ευκαιρία έρχομαι. Χθες βράδυ συναντήθηκα με τον κόουτς Ίβκοβιτς και αυτό είναι πάντα μία σημαντική εμπειρία. Λατρεύω το φαγητό και το κρασί ειδικά όταν με πηγαίνουν σε μέρη που γνωρίζουν. Θα ήθελα να πάω και σε κάποιο μοναστήρι, αλλά μόνο αν δεν οδηγάει ο Πάσπαλιε. Δεν μπαίνω στο αμάξι του».

Για το «Μπάσκετ χωρίς σύνορα» ανέφερε: Από την δεκαετία του 80 ήξερα πως υπάρχουν Ευρωπαίοι παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν στο ΝΒΑ και τώρα βρισκόμαστε στο Βελιγράδι και ήδη αρκετοί έχουν κάνει καριέρα. Η νέα γενιά των Σέρβων είναι καταπληκτική έχοντας πρωταγωνιστήσει στα τουρνουά U16 και U18 και στο μέλλον θα δούμε κάποιους από αυτούς στο ΝΒΑ. Πλέον το μπάσκετ έχει διεθνή απήχηση. Κάποτε ξεκίνησε Αμερικανοί προπονητές να διδάσκουν και πλέον υπάρχουν Ευρωπαίοι παντού. Δεν έχει μία χώρα το μονοπώλιο του μπάσκετ».

Μιλώντας για τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ: «Η Δύση ήταν ανέκαθεν σκυλοκαυγάς. Τώρα υπάρχει μία ομάδα που είναι καλύτερη από όλες τις άλλες, οι Ουόριορς κι όλοι εμείς τους κυνηγάμε. Ο Στιβ Κερ κάνει σπουδαία δουλειά, το ίδιο και οι παίκτες του. Οι Λέικερς θα βελτιώνονται κάθε χρόνο. Σε όποια ομάδα παίζει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αυτό συμβαίνει».

Ολοκληρώνοντας ρωτήθηκε αν θα δεχόταν κάποια ερώτηση για τον Καουάι Λέοναρντ και απάντησε λιτά και κατηγορηματικά, «όχι».

 

NBA Τελευταία Νέα