Ντόντσιτς: «Να γίνω κι εγώ εξώφυλλο όπως ο Γιάννης»! (pic)

Ντόντσιτς: «Να γίνω κι εγώ εξώφυλλο όπως ο Γιάννης»! (pic)

bet365

O Λούκα Ντόντσιτς πόζαρε με το ΝΒΑ2Κ19 όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιγουράρει στο εξώφυλλο κι εξήγησε πως θέλει να κατακτήσει το δαχτυλίδι πριν από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Το άστρο του Λούκα Ντόντσιτς έλαμψε στην περσινή EuroLeague, εκεί όπου ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Σλοβενίας οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση του 10ου Κυπέλλου Πρωταθλητριών ενώ έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης μετά από τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Βασίλη Σπανούλη και Νάντο Ντε Κολό που κατακτά τον τίτλο του MVP της regular season και του Final 4.

Πλέον θα μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μάβερικς και παραχώρησε συνέντευξη στη Marca, εξηγώντας ότι το όνειρό του είναι να κατακτήσει το δαχτυλίδι πριν από τον ΛεΜπρόν και τους Λέικερς! «Αυτός ο στόχος περνάει από το μυαλό μου. Θα ήταν κάτι πραγματικά σπουδαίο. Νομίζω, πάντως, ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα... Ίσως να είμαστε υποψήφιοι να το κάνουμε μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Ελπίζω, πάντως, να το κατακτήσουμε πριν από τους Λέικερς του ΛεΜπρόν (γέλια)».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ρεάλ, τόνισε: «Ελπίζω η καριέρα μου στο ΝΒΑ να είναι μεγάλη! Αν όλα πάνε καλά, θα ήθελα να γυρίσω στα 38 ή 39 μου, στον ρόλο βετεράνου όπως είναι τώρα ο Ντιρκ, ώστε να βοηθήσω τους νεότερους. Θα ήταν υπέροχο». Παρεμπιπτόντως, ο Σλοβένος πόζαρε για τις ανάγκες της φωτογράφισης με το ΝΒΑ2Κ19, εκεί όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος μη Αμερικανός που φιγουράρει στο εξώφυλλο του δημοφιλούς παιχνιδιού. Πως θα του φαινόταν η προοπτική να γίνει ο επόμενος Ευρωπαίος στο εξώφυλλο; «Θα ήταν ασύλληπτο κι ελπίζω να συμβεί»!

 

NBA Τελευταία Νέα