Ο Ντράμοντ δουλεύει το τρίποντό του!
Όπως υποστηρίζει το «The Score», που βρέθηκε στο training camp της εθνικής ΗΠΑ, ο παίκτης των Πίστονς εθεάθη να βαράει τρίποντα, έχοντας τον Μπλέικ Γκρίφιν για βοήθεια.
«Δεν κάνω πράγματα για πλάκα στο παρκέ. Αν παίρνω αυτά τα σουτ, σημαίνει πως δουλεύω πάνω σε αυτό για την επόμενη σεζόν. Αυτά τα σουτ θα παίρνω», ήταν τα λόγια του 24χρονου Αμερικανού.
«Σουτάρω τουλάχιστον 200 τρίποντα από την γωνία κάθε ημέρα, πριν φύγω από το γήπεδο. Κάνω το ίδιο σουτ ξανά και ξανά, για να νιώθω πιο άνετα. Μέχρι στιγμής, είναι ωραία», κατέληξε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.