Μπάρκλεϊ: «Οι αναλυτές που φτιάχνουν τις ομάδες είναι ηλίθιοι»

Μπάρκλεϊ: «Οι αναλυτές που φτιάχνουν τις ομάδες είναι ηλίθιοι»

Μπάρκλεϊ: «Οι αναλυτές που φτιάχνουν τις ομάδες είναι ηλίθιοι»

bet365

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έγινε έξαλλος με όσους προσπαθούν να φτιάξουν ομάδες με βάση αυτό που κάνουν οι Ουόριορς.

Ο βετεράνος ψηλός του ΝΒΑ φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νταν Πάτρικ και όταν έφτασε η κουβέντα στον τρόπο με τον οποίο χτίζονται οι ομάδες, ξέφυγε.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ανέφερε πως, «Το πρωτάθλημα είναι χάλια. Ξέρετε όλοι πως σιχαίνομαι τα στατιστικά και τις αριθμητικές αναλύσεις. Δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδι με τρίποντα εκτός αν έχεις τον Κάρι, τον Τόμπσον και τον Ντουράντ. Για αυτούς ναι, δουλεύει το τρίποντο. Πλέον καμία ομάδα δε δίνει σημασία στο σέντερ της. Αν έπαιζα εγώ αυτή την εποχή θα πήγαινα κάθε φορά τη μπάλα κάτω από το καλάθι, θα έπαιζα με σκληράδα και θα έφθειρα τους αντίπαλους σέντερ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν αντιμετωπίζουν τους Ουόριορς επιλέγουν κοντό σχήμα. Δε θα τους νικήσεις ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Κι έχουμε όλους αυτούς τους ηλίθιους αναλυτές που χτίζουν ομάδες χωρίς να δίνουν σημασία στο σέντερ τους. κανείς δε θα σουτάρει τρίποντα καλύτερα από αυτούς τους τρεις παίκτες οπότε δοκιμάστε κάτι άλλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα