Έβαλε τα κλάματα on camera ο Ρόντμαν μετά τη συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν - Τραμπ (vid)

Gazzetta team
Έβαλε τα κλάματα on camera ο Ρόντμαν μετά τη συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν - Τραμπ (vid)

bet365

Μιλώντας σε εκπομπή του CNN για την ιστορική συνάντηση των Κιμ Γιονγκ Ουν και Ντόναλντ Τραμπ, ο Ντένις Ρόντμαν ξέσπασε σε κλάματα!

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Υπέρμαχος του Κιμ Γιονγκ Ουν και του Ντόναλντ Τραμπ, ο Ντένις Ρόντμαν βρέθηκε στην Σιγκαπούρη για την σπουδαία και ιστορική συνάντηση.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και σε εκπομπή του CNN, όπου και έβαλε τα κλάματα, αναφέροντας: «Όταν έφτασα σπίτι μου (από τη Βόρεια Κορέα το 2014), έλαβα τόσες πολλές απειλές θανάτου (επειδή στήριζε τη χώρα). Υπερασπιζόμουν τα πάντα. Αλλά είχα ψηλά το κεφάλι μου. Ήξερα πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Ήμουν ο μόνος».

Από εκει και πέρα εμφανίστηκε πολύ περήφανος για το γεγονός, ενώ δήλωσε πως ποτέ δεν βρήκε στήριξη από τον Μπαράκ Ομπάμα.

«Είναι μια σπουδαία ημέρα! Είμαι εδώ για να το δω. Είμαι τόσο χαρούμενος! Νομίζω πως ο Τραμπ θα καταλάβει πως οι άνθρωποι της Βόρειας Κορέας έχουν καρδιά, ψυχή, χάρισμα και αγαπούν ο ένας τον άλλον. Θέλω να δω πως αυτό μας ενώνει. Δίνουμε τα χέρια, χαμογελάμε, πίνουμε ένα ποτήρι παγωμένο τσάι. Δεν θέλω να ανησυχώ για θέματα πολέμου, δεν ξέρω τίποτα για αυτά. Όλα τα άλλα είναι στα χέρια του Τραμπ και του Λευκού Οίκου. Είμαι έξω από αυτό. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ και βλέπω τον κόσμο να γίνεται συναισθηματικός όπως εγώ. Τα εύσημα πάνε στον Τραμπ που βγήκε έξω από το... κουτί και το έκανε αυτό πραγματικότητα».

 

NBA Τελευταία Νέα