Τζέι Αρ Σμιθ: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον ΛεΜπρον» (vid)

Τζέι Αρ Σμιθ: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον ΛεΜπρον» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του για τους Καβαλίερς, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό και ο Τζέι Αρ Σμιθ τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν δίνουν επιλογή στον Τζέιμς πέρα από το να κάνει κάτι τέτοιο.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Σέρχιο Γιουλ αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ακόμα μια φορά στο Game 2 της σειράς με τους Σέλτικς ο Τζέιμς έκανε triple double με 40 πόντους, αλλά και πάλι οι Καβαλίερς έχασαν. Ο Τζέι Αρ Σμιθ τόνισε ότι δεν δίνουν επιλογή στον ΛεΜπρόν πέρα από το να τα κάνει όλα μόνος του.

«Πρέπει να ανέβουμε. Παίζουμε πολύ αργά. Αναγκάζουμε τον ΛεΜπρον να κάνει... θαύματα κάτι που είναι δύσκολο, ειδικά στους Τελικούς. Πρέπει να τον βοηθήσουμε.

Με αυτό εννοώ ότι πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία να νοιώσει εμπιστοσύνη να μας δώσει την μπάλα, για να βγάλουμε τα σωστά συστήματα. Πρέπει να τον βοηθήσουμε και να βοηθήσει και εκείνος εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα