Ο Λεμπρόν συνεχάρη τον Ντόνσιτς μέσω... FaceTime
Ο Ντόντσιτς ανανέωσε με τους Λέικερς για τα επόμενα τρία χρόνια με ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο και στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας το Σάββατο αρκετοί συμπαίκτες του ήταν παρόντες για να τον συγχαρούν. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ωστόσο, απουσίαζε, αλλά δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον νέο του συμπαίκτη μέσω FaceTime.
Παρά τις φήμες αποχώρησης του ΛεΜπρόν από τους λιμνάνθρωπους, δεν φαίνεται να έχει απομακρυνθεί και από τους συμπαίκτες του, αφού, σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Μαρκ Στάιν, ο «King James» επικοινώνησε προσωπικά με τον Ντόντσιτς, πραγματοποιώντας βιντεοκλήση μέσω FaceTime το πρωί του Σαββάτου για να τον συγχαρεί για το νέο του συμβόλαιο.
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου της ανανέωσης του Σλοβένου σταρ, όμως όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο Λος Άντζελες μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.