NBA, Μπακς: «Θα επιστρέψει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αν παραμείνει ο Γιάννης»
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναμένεται από την ερχόμενη σεζόν να επιστρέψει στη δράση και οι Μιλγουόκι Μπακς, πιθανότατα θα είναι η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ξανά.
Σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν, τα «Ελάφια» σκοπεύουν να προσθέσουν βάθος στο ρόστερ τους με τον Θανάση. «Οι Μπακς αναμένεται να υπογράψουν ξανά τον αδερφό του Αντετοκούνμπο, τον Θανάση, εάν ο σούπερ σταρ τους παραμείνει» αναφέρεται στις ΗΠΑ.
Θυμίζουμε πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη ρήξη αχιλλείου τον Μάιο του 2024. Τραυματισμός που του στέρησε τη συμμετοχή στο Προολυμπιακό τουρνουά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετέπειτα. Στα 32 του θα συνεχίσει δίπλα στον αδερφό του, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στους Μπακς.
Εκεί όπου αγωνίζεται μετά τη διετία του στον Παναθηναϊκό, από το 2019 και έπειτα, έχοντας συνολικά 221 αγώνες. Στην τελευταία του σεζόν, το 2023-24 ο πρεσβύτερος των Αντετοκούνμπο μέτρησε 34 παιχνίδια, έχοντας 0.9 πόντους, 0.5 ασίστ και 0.4 ριμπάουντ σε περίπου 5 λεπτά που πατούσε παρκέ.
The Milwaukee Bucks are expected to re-sign Thanasis Antetokounmpo if Giannis stays, per @TheSteinLine
— NBACentral (@TheDunkCentral) July 12, 2025
“The Bucks, meanwhile, remain on the hunt for backcourt help (updates below!) and are expected to re-sign Antetokounmpo's brother Thanasis if their superstar indeed remains in… pic.twitter.com/oyZNU6TcN8
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν είναι δικαιολογία η κούραση, οι Λέικερς ήταν πιο κουρασμένοι από εμάς»
- Αντετοκούνμπο: Οι διαιτητές δεν έδιναν την μπάλα σε rookie των Λέικερς και ο «Greek Freak» την πήρε με το «έτσι θέλω»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι καλύτερες στιγμές του από την ήττα κόντρα στους Λέικερς
