ΝΒΑ, Χοκς: O νέος GM της Ατλάντα είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον Αβδάλα (vid)

ΝΒΑ, Χοκς: O νέος GM της Ατλάντα είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον Αβδάλα (vid)

1
Οι Χοκς απέλυσαν τον μέχρι πρότινος General Manager, τον 36χρονο Λάντρι Φιλντς, προβιβάζοντας τον assistant GM Όνσι Σάλεχ που είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον Νεοκλή Αβδάλα.

Οι Ατλάντα Χοκς δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη δεύτερη ευκαιρία του Play-In, γνωρίζοντας την ήττα από τους Μαϊάμι Χιτ και μένοντας εκτός playoffs για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως έγινε γνωστό, τα «Γεράκια» απέλυσαν τον General Manager Λάντρι Φιλντς, προβιβάζοντας στη θέση τον μέχρι πρότινος assistant GM, Όνσι Σάλεχ.

Παρεμπιπτόντως, ο Σάλεχ είχε ταξιδέψει μεσούσης της σεζόν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά τον Νεοκλή Αβδάλα στην αναμέτρηση του Περιστερίου με το Λαύριο στο κλειστό της Τζον Κένεντι για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.