Οι Χιούστον Ρόκετς υποδέχτηκαν τους Ατλάντα Χοκς και κατάφεραν να πάρουν την εντός έδρας νίκη έχοντας επικρατήσει με 121-114. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα από το Τέξας έγινε η δεύτερη ομάδα από τη Δύση που εξασφάλισε τη θέση της στα playoffs μετά τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.
Πρώτος σκόρερ από την πλευρά των γηπεδούχων αναδείχθηκε ο Τζέιλεν Γκριν με 32 πόντους και 11 ριμπάουντ, στους 21 ακολούθησε ο Φρεντ ΦανΦλίτ, 18 είχε ο Άλπερεν Σένγκουν, 17 είχε ο Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ ενώ από 10 μέτρησε ο Ντίλον Μπρουκς και ο Τάρι Ίζον που είχε επίσης από 14 ριμπάουντ.
Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Τρέι Γιανγκ (12 ασίστ) μαζί με τον Ντάισον Ντάνιελς (10 ασίστ) που έιχαν από 19 πόντους ο καθένας, 18 μέτρησε ο Ζακαρί Ρισασέρ, 16 ο Τέρανς Μαν, 14 με 15 ριμπάουντ ο Ονιέκα Οκονγκούου και 12 ο Τζόρτζις Νιάνγκ.
Τα δωδεκάλεπτα: 30-23, 65-48, 94-74, 121-114
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
