Πιο δύσκολο αποδείχθηκε το έργο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς οι οποίοι έφυγαν με το «διπλό» από την Φλόριντα, επικρατώντας των Μαϊάμι Χιτ με 106-104 για το NBA.
Παρά το γεγονός ότι είχε τα ηνία και το διψήφιο προβάδισμα της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο, η Μινεσότα είδε τους γηπεδούχους να αντιδρούν και να κάνουν το παιχνίδι ντέρμπι στο δεύτερο μέρος, με τον Τέρι Ροζίερ να κάνει το 85-80 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου.
Ωστόσο, οι Τίμπεργουλβς ήταν πιο ψύχραιμοι και βρήκαν περισσότερες λύσεις στο τέλος και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα με 106-104 ανεβαίνοντας στο 36-29 της 7ης θέσης της Δύσης (στο 35-28 οι 6οι Γουόριορς). Από την άλλη, ευκαιρία έχασαν οι Χιτ να πλησιάσουν την εξάδα της Ανατολής, μένοντας στο 29-33 και την 7η θέση (στο 35-28 οι 6οι Πίστονς).
Επτά παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων από τους νικητές, με τον Άντονι Έντουαρντς να μένει στους 13 με 4/10 σουτ, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ από 15 πόντους είχαν οι Ριντ, Κόνλεϊ, ΝτιΒιντσέντζο. Από τον Μαϊάμι, προσπάθησαν οι Αντεμπάγιο με 29 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ και Χίρο με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα αλλά δεν αρκούσαν.
Τα δωδεκάλεπτα: 25-33, 42-52, 80-80, 104-106
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.