Οι Σακραμέντο Κινγκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Ντάλας Μάβερικς έχοντας επικρατήσει με 122-98, έχοντας σταθερά το «πάνω χέρι» στο ματς.
Πρώτος σκόρερ από την πλευρά των νικητών αναδείχθηκε ο Ζακ ΛαΒίν με 22 πόντους, 20 είχε ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, 18 ο Κίγκαν Μάρεϊ, 14 ο Γιόνας Βαλανσιούνας και 13 ο Μαλίκ Μονκ.
Από τους γηπεδούχους, οι οποίοι είδαν στο πρώτο δωδεκάλεπτο τον Καϊρί Ίρβινγκ να τραυματίζεται, ξεχώρισε ο Κάι Τζόουνς με 21 πόντους, στους 18 ακολούθησε ο Νάτζι Μάρσαλ ενώ από 10 είχαν οι Μαξ Κρίστι και Σπένσερ Ντινγουίντι.
Τα δωδεκάλεπτα: 24-27, 50-60, 66-94, 98-122
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.