Χιτ - Πέισερς 125-120: Δυσκολεύτηκαν αλλά τους... λύγισαν (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Χίρο
Οι Χιτ μπόρεσαν να επιβληθούν των Πέισερς στις λεπτομέρειες με 125-120. Πήγαν... στράφι οι 36 πόντοι του Σιάκαμ.

Οι Μαϊάμι Χιτ υποδέχτηκαν τους Ιντιάνα Πέισερς και κατάφεραν να επικρατήσουν με 125-120, σε έναν αγώνα όπου οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά η μία με την άλλη.

Πρώτος σκόρερ από τους νικητές αναδείχθηκε ο Τάιλερ Χίρο με 29 πόντους, 20 είχε ο Ντάνκαν Ρόμπινσον, 18 ο Μπαμ Αντεμπάγιο, 11 ο Χάιμε Τζάκεθ και 10 ο Ντάβιον Μίτσελ.

Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Πάσκαλ Σιάκαμ που έφτασε τους 36 πόντους, 22 είχε ο Μάιλς Τέρνερ και 19 με 10 ασίστ ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον.

 

Τα δωδεκάλεπτα: 29-35, 68-69, 97-92, 125-120

@Photo credits: @Heat
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.