Τίμπεργουλβς - Θάντερ 123-130: Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, εσύ...MVP (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Με τον Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να προσθέτει μία ακόμα...MVP εμφάνιση στο ενεργητικό του, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πέρασαν από τη Μινεσότα κερδίζοντας τους Τίμπεργουλβς με 130-123.

Καθόλου τυχαία δεν είναι η «πρωτιά» που εξακολουθεί να κρατάει ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ στη «ladder» για την ανάδειξη του MVP της φετινής σεζόν.

Ο Καναδός σούπερ σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πραγματοποιεί τη μία εξαιρετική εμφάνιση μετά την άλλη και οδηγεί την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην 1η θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Άλλωστε δεν λένε «επανάληψη μήτηρ μαθήσεως»; Ε, αυτό ακριβώς φρόντισε να κάνει και στο «Target Center» της Μινεάπολις ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, ο οποίος «έγραψε» 37 πόντους στο κοντέρ του έχοντας 10/18 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 8/11 βολές, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη στη νίκη της ομάδας του με 130-123.

Μια νίκη που ήρθε χάρη στην «εκρηκτική» 3η περίοδο και τους 42 πόντους που σημείωσαν οι Θάντερ σ' εκείνο το χρονικό διάστημα. Ο Τσετ Χόλμγκρεν πρόσθεσε άλλους 19 πόντους με 8/11 εντός παιδιάς εκ των οποίων 3/4 τρίποντα, ενώ 18 πόντους σημείωσε ο Τζέιλεν Γουίλιαμς με 3/5 τρίποντα. Συνολικά η Οκλαχόμα είχε 54% έξω από τα 7.25 μέτρα με 19/35 τρίποντα!

 

Για τους γηπεδούχους Τίμπεργουλβς οι οποίοι γνώρισαν την 4η ήττα τους στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, ο Έντουαρντς είχε 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία των Ναζ Ριντ (22π., 11ριμπ.), Τζέιντεν Μακ Ντάνιελς (17π., 13ριμπ.) και Νίκελ Αλεξάντερ-Γουόκερ (18π., 4/7τρ.)

Τα δωδεκάλεπτα: 23-35, 63-61, 96-103, 123-130.

@Photo credits: @okcthunder
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.