Σε εντυπωσιακό ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας της Γιούτα ανάμεσα στους Τζαζ και τους Λος Άντζελες Κλίπερς καθώς οι δύο ομάδες χρειάστηκαν την παράταση ώστε να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση νίκη. Εκεί οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 120-116 ενώ μέσα στο παιχνίδι είχαν βρεθεί να χάνουν και με 20 πόντους.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο τελευταίο δωδεκάλεπτο έχοντας το 95-86 υπέρ τους Στα 6:28 λεπτά πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας Πάουελ με lay up έδωσε το προβάδισμα στους Κλίπερς με 100-99 και οι δύο πλευρές συνέχισαν να είναι κοντά μέχρι και τη λήξη. Στο επιπλέον πεντάλεπτο η ομάδα από το Λος Άντζελες ήταν κυριαρχική και έφτασε στη νίκη με 120-116.
Πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς αναδείχθηκε ο Νόρμαν Πάουελ που έφτασε τους 41 πόντους, στους 32 ακολούθησε ο Τζέιμς Χάρντεν που είχε και από 10 ριμπάουντ, 12 πόντους σημείωσε ο Μπεν Σίμονς ενώ τους 10 έφτασε ο Ίβιτσα Ζούμπατς.
Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Κάιλ Φιλιπόουσκι με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ μαζί ενώ ο Λάουρι Μάρκανεν σημείωσε επίσης 20 πόντους. Ο Τζον Κόλινς έφτασε τους 17 πόντους, 16 είχε ο Αϊζάια Κόλιερ, 13 ο Κεγιόντε Τζορτζ ενώ με 10 ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Μπράις Σένσαμπο.
Τα δωδεκάλεπτα: 33-26, 60-54, 95-86, 108-108, 116-120
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.