Το «ευχαριστώ» και η υπόσχεση του Αντετοκούνμπο: «Την επόμενη σεζόν θα μας δώσουν τα... καταραμένα λουλούδια»

Το «ευχαριστώ» και η υπόσχεση του Αντετοκούνμπο: «Την επόμενη σεζόν θα μας δώσουν τα... καταραμένα λουλούδια»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» για τη φετινή σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς και έδωσε την υπόσχεσή του για την επόμενη.

Η αλήθεια είναι πως η σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ολοκληρώθηκε πριν από αρκετές ημέρες. Ωστόσο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξε να στείλει το δικό του «ευχαριστώ» στους φιλάθλους των Μπακς πριν από μερικές ώρες.

Δίνοντας παράλληλα και μία υπόσχεση. «Μιλγουόκι, σε ευχαριστώ! Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που θέλαμε, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε και θα μας δώσουν τα... καταραμένα λουλούδια», εννοώντας φυσικά τα άνθη που συνοδεύουν τους νικητές του τίτλου.

Ο Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν του NBA, μαζί με τους Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Σέι Γκίλτζιους Αλεξάντερ και Τζέισον Τέιτουμ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα