Λέικερς: Ενοχλήσεις στη μέση ο Άντονι Ντέιβις

Λέικερς: Ενοχλήσεις στη μέση ο Άντονι Ντέιβις

Σπύρος Μαρκεζίνης
Άντονι Ντέιβις

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις βγήκε εκτός παιχνιδιού κόντρα στους Πέλικανς έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε και είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει ενοχλήσεις στη μέση και τον γοφό του.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από τη Νέα Ορλεάνη και την έδρα των Πέλικανς επικρατώντας με 124-108, με τις δύο ομάδες πλέον να ετοιμάζονται για τα Play In εκεί όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες ξανά για μία θέση στα Play Off του NBA.

Ο Άντονι Ντέιβις στον χρόνο που πρόλαβε να αγωνιστεί είχε συνολικά από 30 πόντους με 11 ριμπάουντ, ωστόσο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παρκέ μετά από χτύπημα που δέχτηκε από τον Λάρι Νανς το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει ενοχλήσεις τόσο στη μέση όσο και στον γοφό, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως θα παίξει κανονικά στα Play In και πως δεν κρατάει κακία στον αντίπαλό του αφού ξέρει ότι είναι «καθαρός» παίκτης.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα παίξω. ήμουν στον αέρα και απλώς με έσπρωξε, οπότε έκανα κάτι σαν υπερέκταση. Προφανώς ήταν επικίνδυνο αυτό που έγινε, αλλά ξέρω ότι δεν είναι βρώμικος παίκτης ο Νανς».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα