Μπακς: Με Πέισερς στον πρώτο γύρο των play off (vid)

Νίκος Καρφής
ο Γιάννης

bet365

Οι Μπακς θα κοντραριστούν με την Ιντιάνα στο πρώτο γύρο των play off της Ανατολής.

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Μάτζικ και σε συνδυασμό την ήττα των Καβς από τους Χόρνετς και την επικράτηση των Νικς κόντρα στους Μπουλς, τερμάτισαν στην τρίτη θέση. Με αυτόν τον τρόπο έμαθαν τον αντίπαλο τους στον πρώτο γύρο των play off.

Και δεν είναι άλλος από τους Πέισερς, τον κακό δαίμονα των ελαφιών στη φετινή σεζόν. Πάντως το Μιλγουόκι θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Φέτος η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει κοντραριστεί πέντε φορές με την παρέα του Χαλιμπέρτον, με την Ιντιάνα να πανηγυρίζει στις 4 περιπτώσεις εξ αυτών. Μάλιστα πήραν και το κρίσιμο ματς κατά τη διάρκεια του In-Season Tournament με show Χαλιμπέρτον.

Οι Πέισερς πάνε τα ματς τους σε υψηλά σκορ και αρέσκονται να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο. Από τις κορυφαίες επιθέσεις της λίγκας φέτος και σίγουρα εκ των καλύτερων fun to watch ομάδων στο ΝΒΑ.

Σίγουρα οι Μπακς θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να δημιουργήσουν θέματα στους αντιπάλους τους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης θα χάσει ορισμένα ματς του πρώτου γύρου.

 

NBA Τελευταία Νέα