Τζοντέι Πόρτερ: Κινδυνεύει με δια βίου αποκλεισμό από το NBA

Τζοντέι Πόρτερ: Κινδυνεύει με δια βίου αποκλεισμό από το NBA

Σπύρος Μαρκεζίνης
O Τζοντάι Πόρτερ.

bet365

Ο Τζοντέι Πόρτεςρ κινδυνεύει με δια βίου αποκλεισμό από το NBA, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο κομισάριος του πρωταθλήματος, Άνταμ Σίλβερ.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις περασμένες εβδομάδες, το NBA διεξάγει έρευνα στον Τζοντέι Πόρτερ για δύο περίεργες ενέργειες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, οι οποίες εμπλέκονται με στοιχηματισμό. Μία είναι στο παιχνίδι των Ράπτορς με τους Κλίπερς όπου επικαλέστηκε πρόβλημα στο μάτι του έχοντας αγωνιστεί για 4 λεπτά με 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ ενώ δύο μήνες αργότερα, στο ματς των Ράπτορς με τους Σανς έπαιξε μόλις 3 λεπτά και βγήκε επικαλούμενος αυτή τη φορά ασθένεια.

Σύμφωνα τώρα με τα όσα αναφέρει ο κομισάριος του πρωταθλήματος, Άνταμ Σίλβερ, αποκάλυψε ότι άμα το κρίνει απαραίτητο θα μπορέσει να τιμωρήσει με δια βίου αποκλεισμού από το NBA και άμα χρειαστεί είναι έτοιμος να το κάνει.

«Οι συνέπειες μπορούν να είναι πολύ σοβαρές. Η έρευνα συνεχίζεται, δεν υπάρχει κάτι πιο σοβαρό στη Λίγκα μας από τον στοιχηματισμό των αθλητών. Διατηρώ το δικαίωμα να τον τιμωρήσω με δια βίου αποκλεισμό αν χρειαστεί να το κάνω».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα