Μπακς - Σέλτικς 104-91: Το «φρένο» στις ήττες είχε τίμημα τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο (vids)

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς σταμάτησαν το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών, επικράτησαν με 104-91 των Μπόστον Σέλτικς, αλλά αγωνιούν για την κατάσταση του τραυματία Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ανησυχία των Μιλγουόκι Μπακς θα έπρεπε να είχε μειωθεί, μετά την επικράτηση απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς (104-91), την πρώτη νίκη έπειτα από μία σειρά ηττών απέναντι σε αδιάφορες και δίχως στόχους ομάδες.

Και όμως, η αγωνία της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο μοιάζει μεγαλύτερη, μετά τον τραυματισμό του δύο φορές MVP σχεδόν στα μέσα της 3ης περιόδου, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για τράβηγμα στο αριστερό πόδι.

Ναι, οι Μπακς άντεξαν δίχως τον ηγέτη τους σε ένα χείριστο ποιοτικό ματς, στο οποίο και οι δύο ομάδες να εκτελούν μόλις δύο (!) βολές σε 48 λεπτά, αμφότερες από τον Αντετοκούνμπο (1/2)! Αλλά μόλις τέσσερις ημέρες πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου και δέκα πριν από την έναρξη των play off, απλά περιμένουν καλά νέα.

Το ματς των δυο βολών!

Μέχρι τον τραυματισμό του ο Giannis είχε 15 πόντους (7/11 διπ., 1/2 βολές), 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ, 4 λάθη σε 28:36.

Οι Μπακς άντεξαν στην αναμέτρηση, χάρη στη διαφορά που είχαν δημιουργήσει στο πρώτο ημίχρονο (24π.). Μόνο στο πρώτο δωδεκάλεπτο τα σουτ τριών πόντων έφτασαν στο εξωφρενικό 8/10, με το Μιλγουόκι να έχει συνολικά 14/18 σουτ!

Η... πατέντα Μπέβερλι

Ο Ντοκ Ρίβερς επιχείρησε να αλλάξει την αρχική πεντάδα, βάζοντας τον Πάτρικ Μπέβερλι σε αυτή - ο οποίος εξακολουθεί να παίζει τραυματίας με πρόβλημα στο χέρι - αντί του Μαλίκ Μπίσλεϊ (για πρώτη φορά στη σεζόν), με τον άλλοτε πλέι μέικερ του Ολυμπιακού να τελειώνει το ματς με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ακολούθησαν οι Μπρουκ Λόπεζ και Μπόμπι Πόρτερ, οι οποίοι σημείωσαν από 15 πόντους, με το δεύτερο να παίρνει και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Κρις Μίλντετον μέτρησε 12 πόντους.

Για τους Σέλτικς, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει το Νο1 σε ολόκληρο το NBA και αγωνίστηκαν δίχως τους Αλ Χόρφορντ και Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 22 πόντους, ο Τζέιλεν Μπράουν 14 (10 ριμπ.), ενώ ο πρώην Μπακ, Τζρου Χόλιντεϊ μέτρησε 12 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 37-21, 63-43, 78-67, 104-91.

Bucks Celtics stats

Bucks Celtics stats

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα