Σάρλοτ Χόρνετς: Υποψήφια για head coach η Λίντσεϊ Χάρντινγκ από την G-League

Σάρλοτ Χόρνετς: Υποψήφια για head coach η Λίντσεϊ Χάρντινγκ από την G-League

Στόκτον Κινγκς

bet365

Ο Στιβ Κλίφορντ θα αποτελέσει παρελθόν από τους Χόρνετς και η ομάδα της Σάρλοτ «εξετάζει» και την περίπτωση της Λίντσεϊ Χάρντινγκ η οποία κοουτσάρει τους Στόκτον Κινγκς στη G-League.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, η Χάντερ που αναδείχθηκε και coach of the year στη G-League αποτελεί βασική υποψήφια για τη θέση του Κλίφορντ στους Χόρνετς! Μάλιστα θα περάσει άμεσα από συνέντευξη στην ομάδα της Σάρλοτ προκειμένου να δρομολογηθούν και οι (όποιες) εξελίξεις.

Η 39χρονη Λίντσεϊ Χάντερ είχε επιλεγεί στο νούμερο «1» του WNBA Draft το 2007 και αγωνίστηκε εννέα χρόνια στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ξεκίνησε την προπονητική και ήταν μέλος τόσο των Σίξερς όσο και των Κινγκς στον τομέα ατομικής βελτίωσης των παικτών.

Όπως έχε γίνει γνωστό, ο Στιβ Κλίφορντ ναι μεν θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Χόρνετς ωστόσο θα αναλάβει άλλον ρόλο στο «front office» της ομάδας. Επίσης υποψήφιοι για τη θέση του head coach στη Σάρλοτ είναι επίσης ο assistant των Νάγκετς, Ντέιβιντ Έιντελμαν, ο assistant των Κινγκς Τζόρντι Φερνάντεθ, ο assistant των Σέλτικς Τσαρλις Λι και ο assistant των Σανς, Κέβιν Γιανγκ.

@Photo credits: @StocktonKings
 

NBA Τελευταία Νέα