Αντετοκούνμπο: «Ο Μπέβερλι θα κάνει τη δουλειά του, ξέρει το παιχνίδι» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Ο Μπέβερλι θα κάνει τη δουλειά του, ξέρει το παιχνίδι» (vid)

Newsroom
Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στα κλειδιά της νίκης των Μπακς επί των Χοκς.

Οι Μπακς επικράτησαν των Χοκς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βάζει 36 πόντους και να είναι κορυφαίος του ματς. Ο Έλληνας σταρ μίλησε μετά το τέλος και αναφέρθηκε στον Μπέβερλι και την ενέργεια της ομάδας του.

Για τις 16 βολές και την επιθετικότητα του: «Νιώθεις πιο άνετα όσο πας στην γραμμή. Το έχω πει ότι το δύσκολο σημείο είναι να κερδίσεις βολές. Προσπαθώ απλώς να πάω όσο πιο συχνά μπορώ στην γραμμή».

Για τις διαφορές που χάνουν οι Μπακς και το σημαντικό τρίποντο του Μίντλετον: «Ήταν μεγάλο καλάθι. Ο Μίντλετον πήρε την αλλαγή που ήθελε μετά το Pick n' Roll, πήγε εκεί που ήθελε και σούταρε. Μετά έβαλε και ο Λόπεζ. Η διαφορά πήγε από τους 5 πόντους στους 11 και την διατηρήσαμε κάπου εκεί σε όλο το υπόλοιπο ματς»

Για τον Μπέβερλι: «Ξέρει ο Μπέβερλι ότι δεν τον βλέπουμε ως σκόρερ, αλλά μπορεί κάποιο βράδυ να σου δώσει 15 ή 20 πόντους. Ξέρουμε ότι θα παίξει άμυνα, θα κάνει την δουλειά του. Μπορεί και να σκοράρει, είναι έξυπνος, ξέρει το παιχνίδι».

Για την ενέργεια των Μπακς: «Νομίζω ότι ο λόγος ήταν η ήττα μας στο τελευταίο ματς και πως δεν παίξαμε καλά στην επίθεση Στην άμυνα ήμασταν καλοί στο προηγούμενο ματς. Κόντρα στους Χοκς θέλαμε να θέσουμε τον τόνο. Αυτό κάνουν οι καλές ομάδες και το κάναμε. Από την αρχή του αγώνα κυκλοφορήσαμε την μπάλα, συζητήσαμε πριν από το ματς τι χρειαζόμαστε από κάθε παίκτη, ότι θέλουμε καλύτερες αποστάσεις και το κάναμε. Όταν κάνεις το σωστό πράγμα τότε συνήθως τα πράγματα πάνε όπως θες».

 

NBA Τελευταία Νέα