NBA: Οι Γουόριορς επιβλήθηκαν των... μισών Γκρίζλις, νίκες για Κλίπερς, Πέισερς (vid)

NBA: Οι Γουόριορς επιβλήθηκαν των... μισών Γκρίζλις, νίκες για Κλίπερς, Πέισερς (vid)

Ο Κουμίνγκα

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς συνέχισαν με νίκη απέναντι στους... μισούς Μέμφις Γκρίζλις, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να μπλέκεται σε μικροκαυγά με τον Σάντι Αλντάμα.

Ο Τζόναθαν Κουμίνγκα μέτρησε 26 πόντους, ο Άντριου Γουίγκινς 22 με 10 ριμπάουντ και ο Κλέι Τόμπσον 23 πόντους (5/11 τρίποντα) σε μία σπάνια περίπτωση όπου οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (137-116 τους Γκρίζλις) δεν χρειάστηκαν τον Στεφ Κάρι (14π.) να κάνει πράματα και θάματα.

Δεν χρειάστηκε, με δεδομένο ότι οι Μέμφις Γκρίζλις παίζουν εδώ και καιρό με κάτι λιγότερο από το μισό ρόστερ. Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με 28 πόντους, ο Σάντι Αλντάμα σημείωσε 27 πόντους, αλλά πρώτος σκόρερ ήταν ο ΤζιΤζι Τζάκσον με 35 πόντους.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Αλντάμα μπλέχτηκε σε μία αντιπαράθεση με τον Ντρέιμοντ Γκριν, ενώ λίγο αργότερα στον... καυγά μπήκε και ο Ντέσμοντ Μπέιν.

Μπλέιζερς - Κλίπερς 103-116

Οι Κλίπερς πήραν μία ακόμη νίκη, περισσότερο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Highlight του αγώνα, ένα τρίποντο του Καουάι Λέοναρντ (24π.), το οποίο... μάρκαρε ο Χάρντεν (19π., 14 ασίστ)! Ο Πολ Τζορτζ πρόσθεσε 27 πόντους για τους νικητές.

Ο Σκουτ Χέντερσον μέτρησε 18 πόντους για τους Μπλέιζερς.

Πίστονς - Πέισερς 103-122

Ο Πασκάλ Σιάκαμ και ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον συνδυάστηκαν για 45 πόντους (25 και 20, αντίστοιχα) και οι Πέισερς έφτασαν στη νίκη απέναντι στους ανήμπορους Πίστονς.

Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Κέιντ Κάνιγχαμ με 23 πόντους.

 

NBA Τελευταία Νέα