Μάτζικ: Η... μαγική σεζόν έφερε τετραετή ανανέωση για τον Μόσλεϊ

Μάτζικ: Η... μαγική σεζόν έφερε τετραετή ανανέωση για τον Μόσλεϊ

Μάτζικ: Η... μαγική σεζόν έφερε τετραετή ανανέωση για τον Μόσλεϊ

bet365

Ο Τζαμάλ Μόσλεϊ θα παραμείνει στον πάγκο των Ορλάντο Μάτζικ μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-2028, αν εξαντλήσει το νέο τετραετές συμβόλαιό του.

Η σκληρή δουλειά του Τζαμάλ Μόσλεϊ και των Ορλάντο Μάτζικ θα επιβραβευτεί. Ο προπονητής της ομάδας της Φλόριντα θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας του για τέσσερα ακόμα χρόνια και αν το νέο συμβόλαιο εξαντληθεί θα φτάσει μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-2028.

Τη φετινή σεζόν οι Μάτζικ είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί, έχουν ρεκόρ 37-28 και βρίσκονται στην 5η θέση της Ανατολής, διεκδικώντας την απευθείας παρουσία τους στην post season.

Πέρσι οι Μάτζικ βελτίωσαν τη συγκομιδή των νικών τους κατά 12, ενώ την τρέχουσα σεζόν έχουν ήδη πετύχει 3 παραπάνω νίκες σε σχέση με τις 34 της περσινής σεζόν.. Στο αμυντικό κομμάτι οι Μάτζικ είναι η 5η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα, με τους Πάολο Μπανκέρο και Φρανζ Βάγκνερ να είναι οι ηγέτες του συνόλου.

Ο Μόσλεϊ ανέλαβε τους Μάτζικ το 2021, ενώ νωρίτερα ήταν βοηθός του Ρικ Καρλάιλ στους Μάβερικς. Το Ορλάντο συμμετείχε για τελευταία φορά στα play-off της σεζόν 2019-2020, όταν και αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο με 4-1 από τους Μιλγουόκι Μπακς.

 

NBA Τελευταία Νέα