Αντετοκούνμπο: «Είμαι ο μεγαλύτερος fan του Λίλαρντ, σκληρός ο Ρίβερς»

Αντετοκούνμπο: «Είμαι ο μεγαλύτερος fan του Λίλαρντ, σκληρός ο Ρίβερς»

Νίκος Καρφής
Γιαννης Αντετοκουνμπο

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο Athletic και στάθηκε στους Μπακς, την αλλαγή στη θέση του προπονητή και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Για άλλη μια σεζόν οι Μπακς ξεκίνησαν σαν ένα από τα φαβορί για τίτλο, αλλά μετά την αλλαγή του προπονητή και την έλευση του Ντοκ Ρίβερς, έχουν προβληματίσει σε αρκετά ματς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο Athletic και στάθηκε στα... ελάφια την αλλαγή στην άκρη του πάγκου και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

«Έγιναν πολλές αλλαγές, πολλοί τραυματισμοί. Πολλά σκαμπανεβάσματα. Ξεκινάμε από την γαμ... ιδιοκτησία. Ο προπονητής άλλαξε, άλλαξε κανά. Ο Μίντλετον είναι μία μέσα μία έξω. Πολλά πράγματα άλλαξαν. Αλλά μείναμε μαζί. Δεν θέλω να νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου. Είμαι αυτός που είμαι. Δεν πρέπει να νιώθουμε άσχημα για τους εαυτούς μας. Δεν θα μας δοθούν πράγματα. Πρέπει να πάμε και να πάρουμε. Να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάμε σπίτι.

Αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν το κάνουμε αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Απλώς έπρεπε να το κάνω. Να μιλάω περισσότερο φέτος. Τα πράγματα δεν ήταν όπως έπρεπε να είναι. Τα τελευταία χρόνια έχω συνηθίσει σε μια συγκεκριμένη δομή πραγμάτων, μια συγκεκριμένη κουλτούρα. Πρέπει να κάνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα για να κερδίζεις», είπε αρχικά.

Για τον Ρίβερς είπε: «Είναι σκληρός. Είναι ο Ντοκ γαμ... Ρίβερς. Ξέρει πράγματα. Σαν τον Κόουτς Μπουντενχόλζερ, τον Κιντ και τον Πράντι. Και ο Γκρίφιν ήτα εξαιρετικός κόουτς και άνθρωπος. Ξέρει πως να φερθεί στους σταρ και μπορεί να είναι σκληρό, πως να οδηγήσει μια ομάδα. Κάνει καλή δουλειά. Όπως και οι βοηθοί του. Μας οδήγησε σε ρεκόρ 30-13 αλλά ο Ρίβερς κέρδισε 1100 ματς. Είναι διαφορετικό

Ο Ρίβερς είναι υπέροχος τύπος. Είναι στη λίγκα για χρόνια. Πήρε πολλά ματς. Χάσεις ή κερδίσεις, θα πρέπει να το προπονητικό επιτελείο να είναι έτοιμο. Έχουμε άτομα που είναι πολύ έξυπνα κι ξέρουν το παιχνίδι του μπάσκετ. Έτσι δεν ανησυχείς πλέον»

Για τον Λίλαρντ τόνισε: «Είμαι ο μεγαλύτερος fan του Λίλαρντ. Είμαι δίπλά στον Λίλαρντ μέχρι το τέλος. Μαζί του. Όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν. Αυτός είναι. Θα πάρει τη μπάλα στο τέλος. Δεν ξέρω τι άλλον να πω. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος το πιστεύει. Μερικές φορές στήνεις σκριν για τον Λίλαρντ, άλλες πρέπει να του δώσεις χώρο».

Για τον Μίντλετον πρόσθεσε: «Πρέπει να του δώσεις χώρο. Δεν χρειάζεται πάντα να στήνεις τα σκριν για αυτόν με σκοπό να πάρει λίγο περισσότερο χώρο για να πάρει το floater, για να πάρει το σουτ μέσης απόστασης. Ή να πάρει το τρίποντο πίσω από το σκριν. Ο Κρις είναι διαφορετικός».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα