Αντετοκούνμπο: «Τα παιδιά έπαιξαν σκληρά, η ομάδα βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση»

Αντετοκούνμπο: «Τα παιδιά έπαιξαν σκληρά, η ομάδα βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς κόντρα στους Νάγκετς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχτηκαν τους περυσινούς πρωταθλητές του NBA, Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς και κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική νίκη με 112-95.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε σε μία πολύ καλή βραδιά και κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση έχοντας συνολικά 36 πόντους ενώ παράλληλα μάζεψε και 18 ριμπάουντ.

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Greek Freak, μίλησε για την ενέργεια που έβγαλαν τα «ελάφια» στην άμυνα αλλά και για το γεγονός ότι κράτησαν τους αντιπάλους τους κάτω από τους 100 πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Τα παιδιά έπαιξαν σκληρά, έκλεισαν διαδρόμους, το έκαναν όσο πιο δύσκολο γινόταν, έκαναν τους παίκτες που δεν σουτάρουν να σουτάρουν, έκαναν τους σουτέρ να βάλουν τη μπάλα στο παρκέ. Στο τέλος της ημέρας έχουν μια ομάδα που όλοι θέλουν να πιέσουν τη μπάλα, να δείξουν ότι κάνουν την έξτρα πάσα και την επιπλέον προσπάθεια. Ίσως ήμασταν τυχεροί γιατί βρίσκονται σε ένα διάστημα αρκετά δύσκολο γι αυτούς και δεν ήταν σε θέση να σκοράρουν».

«Νιώθουμε καλά. Για μένα προσωπικά δεν με νοιάζει, δεν το σκέφτομαι αν θα έχουμε 2 στη σειρά ή 5 στη σειρά. Δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που θα ήθελα είναι να δω την ομάδα να βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση και νιώθω ότι ως ομάδα το κάνουμε αυτό. Θα υπάρξουν καλές και κακές βραδιές, αλλά σαν ομάδα χτίζουμε καλές συνήθειες, ανοίγουμε το γήπεδο, ο Μπρουκ ανοίγει το γήπεδο. Όλοι παίζουν με υψηλή ενέργεια και παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Ακόμα και στα παιχνίδια που χάνουμε αυτό με νοιάζει. Ήμουν μέρος της ομάδας που κέρδισε 18 παιχνίδια στη σειρά, πέρυσι κερδίσαμε 17 παιχνίδια στη σειρά. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Χτίζουμε καλές συνήθειες. Αύριο έχουμε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα, θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε καλά».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα