NBA, Λέικερς: Το καλοκαίρι θα ψάξουν το... κόλπο με Ίρβινγκ, Γιανγκ ή Μίτσελ

NBA, Λέικερς: Το καλοκαίρι θα ψάξουν το... κόλπο με Ίρβινγκ, Γιανγκ ή Μίτσελ

Δημήτρης Οικονόμου
Ίρβινγκ Μάβερικς

bet365

Μία πολύ μεγάλη κίνηση έχουν βάλει στο κάδρο τους για το ερχόμενο καλοκαίρι οι Λος Άντζελες Λέικερς, με τους Καϊρί Ίρβινγκ, Τρέι Γιανγκ και Ντόνοβαν Μίτσελ να αποτελούν τους υποψήφιους στόχους.

Η trade deadline ολοκληρώθηκε προ διημέρου και όσοι φίλοι των Λος Άντζελες Λέικερς θα περίμεναν μία κίνηση που ενδεχομένως να... ταράξει τα νερά, έμειναν με το παράπονο.

Οι Λέικερς αν και έδειχναν ότι θα ακολουθήσουν το περσινό μονοπάτι και θα προσπαθήσουν να διορθώσουν πράγματα προτού μπούμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, τελικά προτίμησαν να περιμένουν το καλοκαίρι.

Και όπως μεταφέρει ο Γιοβάν Μπούχα του «Athletic», οι «λιμνάνθρωποι» θέλουν το καλοκαίρι να πετύχουν κάτι πολύ μεγάλο. Με τρεις συγκεκριμένους στόχους για την off-season τους. Ντόνοβαν Μίτσελ, Τρέι Γιανγκ και Καϊρί Ίρβινγκ αποτελούν τους εκλεκτούς των Λέικερς για το μεγάλο «μπαμ».

Όπως αναφέρεται στο Λος Άντζελες θέλουν να φέρουν έναν εκ των τριών, με τον Ίρβινγκ φυσικά πάντοτε να μπαίνει στο κάδρο ένεκα της φιλίας με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ωστόσο αυτά τα σενάρια δεν μπορούν να αποπροσανατολίζουν την ομάδα του Χαμ, που με ρεκόρ 28-26 μετά και τη νίκη επί των Πέλικανς, βρίσκεται στην 7η θέση της Δύσης και αυτήν την ώρα νιώθε μεγαλύτερη ασφάλεια για τη συμμετοχή της στο play-in.

 

NBA Τελευταία Νέα