NBA All Star Game: Πηγαίνει για το back to back στα τρίποντα ο Λίλαρντ

NBA All Star Game: Πηγαίνει για το back to back στα τρίποντα ο Λίλαρντ

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ.

bet365

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ θέλει να επαναλάβει ό,τι πέτυχε στο περσινό All Star Game και να κατακτήσει ξανά τον διαγωνισμό τριπόντων, έχοντας και έναν συμπαίκτη του στους Μπακς, τον Μαλίκ Μπίσλι, αυτήν τη φορά ως αντίπαλο!

Οι Μπακς θα δώσουν τη δική τους «μάχη» στο All Star Game έχοντας δύο εκπροσώπους στον διαγωνισμό των τριπόντων. Ο Ντέμιαν Λίλαρντ και ο Μαλίκ Μπίσλι θα μπουν στην αρένα της Ιντιανάπολις (17-19/02) για να διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου... μπόμπερ.

Αμφότεροι βρίσκονται στους συμμετέχοντες και φυσικά έχουν τις πιθανότητές τους για να κατακτήσουν αυτόν τον τίτλο. Ο Λίλαρντ άλλωστε πηγαίνει για το back to back, αφού είναι ο κάτοχος του τίτλου από το περσινό του σόου στη Salt Lake City.

Ο Λίλαρντ θα αγωνιστεί για 4η φορά στον διαγωνισμό τριπόντων, θέλοντας τον δεύτερο τίτλο του. Πέραν του Μαλίκ Μπίσλι έχει να αντιμετωπίσει τον εκπληκτικό φέτος Τζέιλεν Μπράνσον και τους Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, Λάουρι Μάρκανεν, Ντόνοβαν Μίτσελ, Καρλ Άντονι Τάουνς, Τρέι Γιανγκ. Ο σταρ των Μπακς σουτάρει τη φετινή σεζόν με 34.7% από το τρίποντο ενώ ο Μπίσλι αντίστοιχα 45%.

Όσον αφορά τον διαγωνισμό καρφωμάτων τα ονόματα είχαν ήδη γίνει γνωστά. Ο Τζέιλεν Μπράουν θέλησε να μπει στην τετράδα και θα αντιμετωπίσει τον περσινό νικητή, Μακ ΜαΚλάνγκ, τον Χάιμε Βάσκεθ Τζ., και τον Τζέικομπ Τόπιν.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα