Τζαζ - Μπακς: Ο Σέξτον χτύπησε τον Γιάννη και απειλήθηκε σύρραξη (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Μπίσλι χτυπάει τον Σέξτον στον αγώνα των Τζαζ με τους Μπακς

bet365

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Σέξτον χτύπησε τον Αντετοκούνμπο και πανηγύρισε το καλάθι προκαλώντας αντιδράσεις από τα «ελάφια».

Οι Μιλγουόκι Μπακς αν και βρίσκονταν μπροστά στο σκορ για αρκετά μεγάλο διάστημα στην αναμέτρηση κόντρα στους Γιούτα Τζαζ, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με 123-108, με το τελευταίο δωδεκάλεπτο να είναι καταστροφικό… και κάπως έτσι το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μοιάζει ότι πήγε στράφι.

Ο Έλληνας σταρ των «ελαφιών», λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, στην προσπάθειά του να παίξει άμυνα πάνω στον Σέξτον, δέχτηκε μία αγκωνιά με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ, ενώ ο αντίπαλός του ευστόχησε στο καλάθι, πανηγυρίζοντας μάλιστα αρκετά έντονα.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μπίσλι, ο οποίος έριξε με τη σειρά του αυτός κάτω τον παίκτη των Τζαζ. Η κατάσταση ωστόσο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς πολύ γρήγορα επενέβησαν οι υπόλοιποι παίκτες και οι διαιτητές, σταματώντας έτσι το να ακολουθήσουν επεισόδια εντός παρκέ.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

@Photo credits: glomex

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα