Μπακς: Δίνουν Κόνατον και Πέιν για να ενισχύσουν την περιφερειακή άμυνα

Μπακς: Δίνουν Κόνατον και Πέιν για να ενισχύσουν την περιφερειακή άμυνα

Μπακς: Δίνουν Κόνατον και Πέιν για να ενισχύσουν την περιφερειακή άμυνα

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα αναζητήσουν το χώρο για αλλαγές, όχι μόνο στον πάγκο τους, αλλά και στο ρόστερ τους.

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα αποκτήσουν νέο προπονητή, με τον Ντοκ Ρίβερς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. Και δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί.

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι η ομάδα του Μιλγουόκι θέλει να βγάλει στην αγορά τον Πατ Κόνατον και τον Καμ Πέιν, με σκοπό να πάρει ανταλλάγματα που θα ενισχύσουν την περιφερειακή άμυνα. Το σημείο που... πονούν φέτος η Μπακς, μετά την αποχώρηση του Τζρου Χόλιντεϊ, στην ανταλλαγή του Ντέμιαν Λίλαρντ.

Οι λύσεις για την ανταλλαγή

Τα περίπου 12.5 εκατομμύρια δολάρια που λαμβάνουν μαζί οι δύο γκαρντ, φέρνουν τους Μπακς μπροστά σε επιλογές όπως οι Ματίς Θάιμπουλ (Μπλέιζερς), Πι Τζέι Τάκερ (Κλίπερς), αλλά και τον Άλεξ Καρούζο. Αν και οι Μπουλς για να τον παραχωρήσουν έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν και επιλογές στο Draft.

Ο Πέιν αποκτήθηκε το καλοκαίρι και μετράει 6.5 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 40 αγώνες, ενώ ο Κόνατον έχει 5.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 38 αγώνες.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα