Μιλγουόκι Μπακς: Νέος προπονητής ο Γκλεν Ντοκ Ρίβερς

Μιλγουόκι Μπακς: Νέος προπονητής ο Γκλεν Ντοκ Ρίβερς

Γιώργος Κούβαρης
Ντοκ Ρίβερς

bet365

Μετά την απόλυση του Έιντριαν Γκρίφιν, οι Μιλγουόκι Μπακς στόχευσαν αμέσως στον Γκλεν Ντοκ Ρίβερς και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα αποτελέσει και τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Την Τρίτη (23/1) έγινε γνωστό το «διαζύγιο» των Μιλγουόκι Μπακς με τον Έιντριαν Γκρίφιν, ο οποίος είχε πάρει τα ηνία της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Μάικ Μπουντενχόλζερ ωστόσο η παραμονή του στην άκρη του πάγκου της ομάδας δεν κράτησε περισσότερο οκτώ μήνες.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Γκρίφιν αποτέλεσε παρελθόν από τα «Ελάφια» αμέσως βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Γκλεν Ντον Ρίβερς, ο οποίος φάνταζε από την αρχή ως το φαβορί προκειμένου να τον αντικαταστήσει. Όπως μετέδωσε το Cnn Sports, ο πρώην προπονητής των Σίξερς ο οποίος το τελευταίο διάστημα εκτελούσε χρέη σχολιαστή, είναι εκείνος που ανέλαβε τους Μιλγουόκι Μπακς. Παρόλα αυτά ακόμα δεν είναι 100% η συμφωνία ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Ρίβερς θα πάρει το χρίσμα του προπονητή των Μπακς. Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο «Ντοκ» έχει και... άμεση σύνδεση με το Μιλγουόκι καθώς είχε φοιτήσει το πανεπιστήμιο του Marquette (1980-1983).

Ο Γκλεν Ντοκ Ρίβερς θα ηγηθεί των Μπακς μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην προσπάθεια που κάνει το Μιλγουόκι για να επιστέψει στην κορυφή του ΝΒΑ ύστερα από τρία χρόνια. Ο 63χρονος προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τους Ορλάντο Μάτζικ όπου έμεινε την τετραετία 1999-2003, ενώ ακολούθησαν εννέα χρόνια στους Μπόστον Σέλτικς (2004-2013), άλλα επτά χρόνια στους Λος Άντζελες Κλίπερς (2013-2020) για να βρεθεί στο τέλος από το 2020 έως και το 2023 στους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα