NBA, Μπακς: Ο Μόντι Γουίλιαμς μιμήθηκε τον Μάικ Μπράουν και ήταν έξαλλος με τις βολές

Δημήτρης Οικονόμου
NBA, Μπακς: Ο Μόντι Γουίλιαμς μιμήθηκε τον Μάικ Μπράουν και ήταν έξαλλος με τις βολές

bet365

Παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα από τις βολές είχε ο Μόντι Γουίλιαμς στην ήττα των Πίστονς από τους Μπακς.

Λίγες μέρες μετά τον Μάικ Μπράουν ήρθε και ο Μόντι Γουίλιαμς να διαμαρτυρηθεί μετά την αναμέτρηση με τους Μπακς. Η παρέα από το Μιλγουόκι γλίτωσε απέναντι στους Πίστονς με τους απίθανους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ να... καθαρίζουν μετά από τρομερές εμφανίσεις.

Ωστόσο ο κόουτς των Πίστονς στάθηκε στις βολές που εκτέλεσαν οι Μπακς. «Είναι δύσκολο να παίξεις άμυνα απέναντι σε μία ομάδα που εκτελεί 50 βολές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μόντι Γουίλιαμς, σε μία δήλωση που φυσικά πήρε διαστάσεις αφού δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Μάικ Μπράουν πήγε στη συνέντευξη Τύπου με λάπτοπ, μετά την ήττα των Κινγκς στο Fiserv Forum.

Για την ιστορία του παιχνιδιού, οι Μπακς εκτέλεσαν 49 βολές εκ των οποίων οι 35 ήταν εύστοχες ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους Πίστονς ήταν 26/32.

Οι βολές του Γιάννη και του Λίλαρντ

Φυσικά στο NBA υπάρχει πάντοτε η συζήτηση γύρω από τα σφυρίγματα των σταρ. Και δεν είναι μυστικό πως παίκτες όπως ο Εμπίντ κάποιες φορές εκβιάζουν μερικά σφυρίγματα. Και ο Μόντι Γουίλιαμς εννοείται πως αναφέρεται στους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ.

Ο Γιάννης εκτέλεσε 22 βολές, έχοντας 11/22 ενώ ο Λίλαρντ έφτασε τους 45 πόντους εκτελώντας 16/16. Το παιχνίδι του Αντετοκούνμπο άλλωστε είναι τέτοιο που επιδιώκει την επαφή και όπως είναι λογικό φέρνει περισσότερα σφυρίγματα, κάτι που όμως εξόργισε τον Γουίλιαμς.

Μόνο τέσσερις παίκτες των Μπακς εκτέλεσαν βολές στην αναμέτρηση για αυτό το 71.4% με τις 35/49.

Οι βολές των Μπακς απέναντι στους Πίστονς

  • Γιάννης Αντετοκούνμπο 11/22
  • Κρις Μίντλετον 4/6
  • Μπρουκ Λόπεζ 4/5
  • Ντέμιαν Λίλαρντ 16/16

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα