Σιάκαμ: «Ψήνεται» trade μεταξύ Πέισερς και Ράπτορς

Γιώργος Κούβαρης
Σιάκαμ: «Ψήνεται» trade μεταξύ Πέισερς και Ράπτορς

bet365

Το όνομα του Πασκάλ Σιάκαμ μπήκε στο τραπέζι των συζητήσεων για trade μεταξύ των Ιντιάνα Πέισερς και των Τορόντο Ράπτορς.

Άραγε θα μετακομίσει ο Πασκάλ Σιάκαμ από το Τορόντο στην Ιντιανάπολις; Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το «The Athletic» βρίσκεται σε εξέλιξη πιθανή ανταλλαγή Πέισερς-Ράπτορς για τον Καμερουνέζο πάουερ φόργουορντ.

Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά για ανταλλαγή τριών draft picks πρώτου γύρου ενώ στο trade θα πάρει μέρος και ο Μπρους Μπράουν Τζούνιορ ο οποίος με τη σειρά του -σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία- θα μετακομίσει στον Καναδά. Πολλές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σιάκαμ, μεταξύ των οποίων οι Γουόριορς, οι Κινγκς και οι Μάβερικς ωστόσο δεν υπήρχε τόσο «ζεστό» ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

Ο Σιάκαμ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, όπερ και σημαίνει ότι σε περίπτωση που καταλήξει στους Ιντιάνα Πέισερς θα πρέπει να γίνει και η διαπραγμάτευση για άμεση επέκταση του συμβολαίου του, ειδάλλως το καλοκαίρι του 2024 θα βγει στην αγορά της free agency. Το εν λόγω δημοσίευμα ωστόσο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ο παίκτης στους Ράπτορς με επέκταση, στην περίπτωση φυσικά που δεν προχωρήσει trade έως τις 8 Φεβρουαρίου που είναι και το deadline.

 

NBA Τελευταία Νέα