Tέιτουμ: Η 45άρα που... κατάπιε τους «λύκους» (vid)

Tέιτουμ: Η 45άρα που... κατάπιε τους «λύκους» (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Τέιτουμ υψώνει το δάχτυλο

bet365

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν απολαυστικός κόντρα στους Τίμπεργουλβς σε ματς που οι Σέλτικς κινδύνευσαν με ήττα.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ο Τζέισον Τέιτουμ και οδηγεί τους Σέλτικς από νίκη σε νίκη. Ο σταρ της Βοστώνης έκανε.... παπάδες κόντρα στους Τίμπεργουλβς και γλίτωσε την ομάδα του από ήττα. Κουβάλησε τους Κέλτες σε όλες τις κρίσιμες στιγμές, έστειλε το ματς στην παράταση. Kαι στο έξτρα πεντάλεπτο το πήρε πάνω του και η Βοστώνη πανηγύρισε στο τέλος.

Ο Τέιτουμ τελείωσε την αναμέτρηση με 45 πόντους και 6 τρίποντα, συνεχίζοντας τη μάχη που δίνει για να πάρει το βραβείο του MVP στα χέρια του. Συνεχώς κερδίζει πόντους, ενώ σίγουρα και η θέση των Σέλτικς θα τον βοηθήσει, αφού έχουν το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το ΝΒΑ. Η εξέλιξη του είναι εντυπωσιακή και παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερος. Το μόνο που του λείπει είναι ένα πρωτάθλημα, το οποίο πλησίασε το 2022, όταν έχασε από τους Γουόριορς στους τελικούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα