ΛεΜπρόν: Απάντησε στον προπονητή των Ράπτορς για τη διαιτησία

Νίκος Καρφής
Ο 38χρονος έφηβος ΛεΜπρόν Τζέιμς

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απάντησε στις διαμαρτυρίες του προπονητή των Ράπτορς για τη διαιτησία κόντρα στους Λέικερς.

Έξαλλος ήταν ο προπονητής των Τορόντο Ράπτορς με τη διαιτησία μετά την ήττα των Καναδών από τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-131. Ο Ντάρκο Ραίκοβιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου.

«Αυτά που έγιναν σήμερα είναι μ@λ@κίες. Είναι ντροπή για τους διαιτητές και την λίγκα. Οι Λέικερς είχαν 23 βολές και εμείς 2 στην τέταρτη περίοδο. Πώς να παίξουμε; Καταλαβαίνω τον σεβασμό στους All Star, αλλά έχουμε σταρ και εμείς. Έπρεπε να νικήσουν οι Λέικερς σήμερα; Αν έπρεπε να γίνει αυτό πείτε το μας για να μην κατέβουμε να παίξουμε. Δώστε τους την νίκη. Ήταν άδικο αυτό που έγινε σήμερα», είπε μεταξύ άλλων.

Όλα αυτά δεν τα άφησε αναπάντητα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που τόνισε πως όντως έγιναν φάουλ από την πλευρά των Καναδών. «Αισθάνθηκα ότι αυτοί έκαναν φάουλ και εμείς όχι», ήταν τα λόγια του Βασιλιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα