Γιόκιτς: Εκτέλεσε από το κέντρο για τη νίκη! (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Γιόκιτς

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς, πέρα από το γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά στο triple-double, ήταν ο παίκτης που πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο, ευστοχώντας μάλιστα από το κέντρο.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αν και πήραν τα ηνία του αγώνα κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς, στο τέταρτο δεκάλεπτο, δεν κατάφεραν να διατηρηθούν μπροστά και το πλήρωσαν. Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης και ενώ το ματς βρισκόταν στην ισοπαλία, ο Νίκολα Γιόκιτς αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται η παράταση ώστε να κριθεί το ματς.

Πιο συγκεκριμένο, ο Σέρβος σταρ των περυσινών πρωταθλητών αφού πήρε τη μπάλα, μπόρεσε να περάσει έγκαιρα το κέντρο και λίγα βήματα μετά, ενώ βρισκόταν σε αρκετά πλάγια θέση, επιχείρησε το σουτ. Αυτό ήταν εύστοχο και έτσι οι Νάγκετς «άλωσαν» την έδρα των Γουόριορς με σκορ 130-127.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα