Αντετοκούνμπο για τους Πέισερς: «Το σκέφτεσαι προτού τα... πράγματα γίνουν περίεργα το βράδυ» (vid)

Αντετοκούνμπο για τους Πέισερς: «Το σκέφτεσαι προτού τα... πράγματα γίνουν περίεργα το βράδυ» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ιδιαίτερα περιγραφικός, για τις απανωτές ήττες των Μιλγουόκι Μπακς από τους Ιντιάνα Πέισερς.

Οι Ιντιάνα Πέισερς αποτελούν μία μορφή νέμεσις για τους Μιλγουόκι Μπακς. Στα πέντε φετινά ματς, ανάμεσά τους και ο ημιτελικός του In-Season Tournament, οι Πέισερς έχουν ρεκόρ 4-1.

Μετά την ήττα με σκορ 142-130 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι δεν «ήρθε το τέλος του κόσμου», αλλά είναι κάτι που το θα το σκέφτεται.

Και εκείνη τη στιγμή των δηλώσεων άρχισε να αναφέρει τις καταστάσεις που θα του έρχεται στο μυαλό. «Νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να μας κερδίσουν τέσσερις φορές. Τώρα που έχεις αυτό το δεδομένο, πρέπει να το σκέφτεσαι. Όταν πας στο σπίτι σου, όταν κοιμάσαι, όταν ξυπνάς, το σκέφτεσαι. Όταν επιστρέψεις εδώ για την προπόνηση, το σκέφτεσαι.

Στο διάλειμμα για το All Star Game, όταν θα είσαι σε μία εξαιρετική παραλία με την οικογένειά σου, ελπίζω να το σκέφτεσαι. Όταν τα... πράγματα γίνουν περίεργα το βράδυ, το σκέφτεσαι», είπε ο Giannis βάζοντας τον εαυτό του σε κάθε απίθανη κατάσταση, όπου μπορεί να σκέφτεται τη... ζημιά που έχουν κάνει τη φετινή σεζόν οι Πέισερς.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα