NBA, Λέικερς: Δυσαρέσκεια για Χαμ μετά τον... κατήφορο

NBA, Λέικερς: Δυσαρέσκεια για Χαμ μετά τον... κατήφορο

Δημήτρης Οικονόμου
Ντάρβιν Χαμ

bet365

Με ρεκόρ 17-18 οι Λέικερς δυσκολεύονται να μπουν στη 10άδα της Δύσης και ο κλοιός στο Λος Άντζελες στενεύει για τον Ντάρβιν Χαμ.

Τα πράγματα στους Λέικερς πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η ήττα από τους Χιτ που αγωνίστηκαν χωρίς τον Μπάτλερ, τους έφερε σε ρεκόρ 17-18 και πλέον βρίσκονται στη 10η θέση της Δύσης.

Κάτι που... ακουμπάει και τον Ντάρβιν Χαμ φυσικά. Στη δεύτερη σεζόν του στους Λέικερς ο Χαμ δυσκολεύεται να βρει τις κατάλληλες πεντάδες που θα δώσουν τα μέγιστα και θα φέρουν ξανά τους Λέικερς σε τροχιά play-offs.

Κάτι που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Athletic» φέρνει αρκετή δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του.

Το κακό περσινό ξεκίνημα των Λέικερς

Οι Λέικερς υπό τις οδηγίες του Χαμ είχαν ξεκινήσει την περασμένη σεζόν με ρεκόρ 2-10. Κάτι που άλλαξε όμως με τον Γουέστμπρουκ να συγκεντρώνει πάνω του αρκετή γκρίνια μέχρι να γίνει trade και οι «λιμνάνθρωποι» να φτάνουν ως τους τελικούς της περιφέρειας.

Φέτος όμως και μετά την κατάκτηση του In-Season Tournament τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με 9 ήττες στα τελευταία 12 παιχνίδια.

Κάτι που θέτει τον Χαμ προ των ευθυνών του, μετά και τη χρησιμοποίηση της 3ης διαφορετικής αρχικής πεντάδας στα τελευταία τρία παιχνίδια, με τον ΛεΜπρόν στο «4» και τον Ντέιβις στο «5», αλλά και 10ης συνολικά.

Όπως αντιλαμβάνονται όλοι πλέον, για τους Λέικερς το κυνήγι των play-in αρχικά αποτελείται από... τελικούς για την ομάδα και τον κόουτς της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα