Ρόκετς - Μάβερικς 122-96: «Πάρτι» στο Χιούστον δίχως Ντόντσιτς και Ίρβιγνκ

Δημήτρης Οικονόμου

bet365

Χωρίς τους δύο σταρ τους, Ντόντσιτς και Ίρβινγκ, οι Μάβερικς δεν κατάφεραν να αντισταθούν στον Αλπερέν Σενγκούν και τους Χιούστον Ρόκετς.

Εύκολη λεία για τα... δόντια των Ρόκετς (14-12) αποδείχθηκαν οι Ντάλας Μάβερικς (16-12) δίχως τους Ίρβινγκ και Ντόντσιτς στη 12άδα τους. Χωρίς τους ηγέτες τους οι Μάβερικς ηττήθηκαν πολύ εύκολα με 122-96 και πηγαίνουν για άλλα, αφού ο Αλπερέν Σενγκούν έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Έτσι οι Ρόκετς έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών ηττών, αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους να πέσουν σε ένα τέτοιο. Δεν μπορούσαν όμως να κάνουν διαφορετικά, με τον Ίρβινγκ εκτός για έβδομο σερί παιχνίδι και τον Ντόντσιτς με μικροπροβλήματα τραυματισμού.

Δίπλα στον Σενγκούν και ο Σμιθ Τζ., με 21 πόντους για τους νικητές, ενώ για τους Μάβερικς ο Ολιβιέ Προσπέρ ήταν πρώτος σκόρερ με 20.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-17, 56-39, 89-60, 122-96

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα