Λέικερς - Σανς: Το... επίμαχο τάιμ άουτ και η εξήγηση των διαιτητών (vid)

Το... επίμαχο τάιμ άουτ των Λέικερς.

bet365

Η πρόκριση των Λος Άντζελες Λέικερς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς κρίθηκε στο... νήμα (106-103), με τους Λέικερς να παίρνουν ένα αμφισβητούμενο τάιμ άουτ και ενώ ο Όστιν Ριβς φαίνονταν να έχει χάσει την κατοχή.

Το ρολόι στο ματς των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Φοίνιξ Σανς έδειχνε 11.2 δεύτερα για το φινάλε. Οι Λέικερς είχαν την επαναφορά και οι Σανς πίεζαν για το κλέψιμο, αφού ήταν πίσω στο σκορ με 105-103.

Ο Όστιν Ρίβς έλαβε την μπάλα, ο Μπούκερ πίεσε για το κλέψιμο, ο Ντουράντ ήρθε στη βοήθεια, με τον γκαρντ των Λέικερς να χάνει την κατοχή, παρά τη βουτιά που έκανε στο παρκέ.

Ωστόσο, στο βάθος, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει καταλάβει που πηγαίνει η φάση και ζητάει επιτακτικά τάιμ αουτ. Οι Σανς έχουν κλέψει την μπάλα και πάνε για το καλάθι της ισοφάρισης, αλλά οι διαιτητές έχουν σταματήσει το ματς και έχουν δώσει το τάιμ άουτ που ζήτησε ο Τζέιμς.

Μπούκερ: «Δεν ζητάμε εύνοια, αλλά μία δίκαιη ευκαιρία»

Ο πάγκος της ομάδας της Αριζόνα διαμαρτυρήθηκε, με τον Μπούκερ να δηλώνει μετά το ματς πως «δεν ζητάμε εύνοια, αλλά μία δίκαιη ευκαιρία».

Το NBA δημοσιοποίησε ένα διάλογο ανάμεσα σε δημοσιογράφο του Athletic με τον πρώτο διαιτητή του αγώνα, Τζος Τίβεν.

Με τον τελευταίο να εξηγεί πως τη στιγμή που δόθηκε το τάιμ άουτ, θεώρησε πως η κατοχή ήταν στους Λέικερς (γι' αυτό και είχαν δικαίωμα να πάρουν το τάιμ άουτ).

Και πρόσθεσε: «Όταν το είδαμε σε αργή κίνηση μετά το τέλος, ο Όστιν Ριβς έχει το αριστερό χέρι πάνω στην μπάλα και αυτή βρίσκεται κολλημένη στο πόδι του, το οποίο σημαίνει ότι είχε την κατοχή της».

@Photo credits: YouTube
 

NBA Τελευταία Νέα