Ολυμπιακός: Ο λόγος που ο Κέβιν Ντουράντ έκανε repost το story τον Κάνααν

Newsroom
.

bet365

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Περιστερίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά το τέλος του αγώνα, ο Κέβιν Ντουράντ έκανε repost το Instagram story του Αϊζάια Κάνααν.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην Basket League το βράδυ της Δευτέρας 27/11 αφού επικράτησε του Περιστερίου bwin με 87-74, έχοντας 11/26 τρίποντα και 22 ασίστ πριν από τον αγώνα με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο.

Σε ό,τι αφορά τον Αϊζάια Κάνααν, ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους (1/1 βολ., 2/4 δίπ., 3/6 τρίπ.), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και μόλις 1 λάθος στα 23:17 που έμεινε στο παρκέ, παίζοντας με το Nike KD16, το signature shoe του Κέβιν Ντουράντ σε συνδυασμό vivid purple.

Ο Κάνααν τάγκαρε τον KD και εκείνος με τη σειρά του έκανε repost το Instragram story του γκαρντ των «ερυθρόλευκων», σχολιάζοντας: «Δικέ μου»!

.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα