NBA, Κρις Πολ: Η απίθανη κόντρα του με τον Φόστερ, το ρεκόρ του 2-17 και το ζήτημα με τον γιο του

NBA, Κρις Πολ: Η απίθανη κόντρα του με τον Φόστερ, το ρεκόρ του 2-17 και το ζήτημα με τον γιο του

Ο Κρις Πολ.

bet365

Κρις Πολ και Σκοτ Φόστερ έχουν... beef και αυτό συνεχίζεται κάθε φορά που συναντά ο ένας τον άλλον στο παρκέ, όπως στην αναμέτρηση των Σανς με τους Γουόριορς τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα αντιμετώπιζαν τους Σανς στο Φοίνιξ, σε ένα παιχνίδι που έτσι και αλλιώς ο Κρις Πολ ήταν εκ των προσώπων που συγκέντρωνε τα βλέμματα.

Πρώτη φορά απέναντι στην πρώην του ομάδα, ο point god των Γουόριορς ήθελε να κάνει το δικό του statement, όμως απέναντί του βρήκε ίσως τον μεγαλύτερο αντίπαλό του. Το όνομα αυτού, Σκοτ Φόστερ!

Δεν είναι κάποιος αντίπαλος στο παρκέ αλλά έχει γίνει ένας από τους πιο γνωστούς διαιτητές στο NBA, μέσω αυτής της κόντρας με τον Πολ. Οι δυο τους δεν ξεκίνησαν τώρα την κόντρα τους, στο περιστατικό που τελικά οδήγησε τον Φόστερ να διώξει από το παρκέ τον σταρ των Γουόριορς με δύο τεχνικές ποινές.

Η ιστορία τους κρατάει από πολύ παλιά. Συγκεκριμένα από την εποχή που ακόμα ο Πολ ήταν συμπαίκτης του Τζέιμς Χάρντεν στους Ρόκετς. Μάλιστα τότε μέχρι και ο «μούσιας» τόνισε πως ο Φόστερ έχει κάτι προσωπικό με τον πρώην συμπαίκτη του, ζητώντας μέχρι και την εξαίρεσή του από τα ματς του Χιούστον.

Δήλωση την οποία επιβεβαίωσε ο Κρις Πολ απόψε, λέγοντας μάλιστα πως και ο γιος του εμπλέκεται στο περιστατικό! «Είχαμε κάτι πριν μερικά χρόνια και είναι προσωπικό. Όλοι στη λίγκα το ξέρουν, έχουν γίνει μίτινγκ σχετικά. Είναι μια κατάσταση με τον γιο μου» αναφέρει σχετικά ο 38χρονος, δίχως όμως να διευκρινήσει κάτι συγκεκριμένο.

Το απίθανο σερί του Σκοτ Φόστερ απέναντι στον Κρις Πολ

Μάλιστα οι δυο τους μοιράζονται και ένα μυθικό σερί, που όμοιό του σίγουρα δεν έχει υπάρξει. Στον τρίτο τελικό απέναντι στους Μπακς το 2021, ο Φόστερ ήταν μέλος της διαιτητικής τριάδας και ως παίκτης των Σανς ο Πολ υπέστη την 11η σερί του ήττα σε play-offs.

Ένα σερί που έσπασε στο... γρουσούζικο 13. Ναι, 13 φορές σε παιχνίδι play-offs ο Σκοτ Φόστερ σφύριζε την ομάδα του Κρις Πολ και εκείνη έχανε, μέχρι οι Σανς να επικρατήσουν πέρσι των Κλίπερς. Τελικά, όσον αφορά τα play-offs, το ρεκόρ του Πολ απέναντι στον συγκεκριμένο διαιτητή βρίσκεται στο 2-17, όμως σίγουρα την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούν στο παρκέ θα υπάρχει ακόμα περισσότερη ένταση.

 

NBA Τελευταία Νέα